Cumpara Backlink-uri pentru motoarele de cautare care acceseaza cu crawlere marea “metropola web”, link-uri sunt ca “strazile dintre pagini”.

Folosind metode sofisticate de analiza a link-urilor, motoarele pot descoperi modul în care paginile sunt legate între ele.
De la sfârșitul anilor 1990, motoarele de căutare au tratat link-urile ca pe niște voturi de încredere pentru popularitate și importanță în lumea democratică a Internetului.

Backlink-uri puternice eXpert Web (maie.ro)

Backlink-urile sint legaturi de pe alte site-uri sau pagini trimise catre o pagina sau catre domeniul principal.

Poate explicatia asta nu e prea ok, backlink-urile sustin un site la cautarile pe motoarele de cautare.

In mod normal, intentia principala nu e iesirea la cautari, ci referinta catre un site sau o pagina a unui site.Cu cat un site sau o pagina are mai multe backlink-uri cu atat autoritatea si relevanta unui site sau a unei pagini web creste in comparatie cu alte pagini sau site-uri asemanatoare.

Te putem ajuta sa ai mai multi clienti si vanzari mai mari

Cumpara Backlink-uri

Motoarele au rafinat în timp utilizarea datelor despre legăturile cu hyperlink, transformând-o într-o artă, și acum folosesc algoritmi complecși pentru a efectua evaluări ale site-urilor și paginilor, pe baza acestor informații.

Link-urile nu sunt, totuși, totul în SEO, dar profesioniștii în domeniu atribuie o mare parte din algoritmii motoarelor de căutare anume factorilor ce țin de link-uri.

Prin intermediul link-urilor, motoarele nu pot analiza doar nivelul de popularitate al site-urilor și paginilor (bazându-se pe numărul și popularitatea paginilor care trimit cu link la ele), dar, de asemenea, valori precum – nivelul de încredere, nivelul de spam și autoritatea site-ului.
Site-urile de încredere au tendința de a face legături prin hyperlink cu alte site-uri de încredere, în timp ce site-urile spam primesc foarte puține link-uri din surse de încredere.

Modele de autoritate, cum ar fi cele postulat în Hilltop algoritm, sugerează că link-uri sunt o modalitate foarte bună de a identifica documentele de tip expert pe un anumit subiect.

Cumpara Backlink-uri (maie.ro)

Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile?