Redesign site la cele mai bun preț!

Redesign

În primul rând, pentru că site-ul tău nu e responsive. Dacă site-ul nu e optimizat pentru mobile, va fi defavorizat de Google (poziții mai slabe).

Arată așa de urat încât nu recunoști că e al tău.

Ți-e rușine de el și spui celor din jur că urmează să îl refaci în curând. Oamenii tăi de vânzări îți spun că din pricina lui au tot mai puțină credibilitate la clienți. Clienții potențiali te întreabă când o să îl faci să meargă și pe telefoane mobile.

Firma cu care ai lucrat nu mai e disponibilă și nu ai reușit să mai modifici ceva la site de ani de zile. Afacerea ta s-a schimbat mult și nu mai corespunde cu ce scrie pe site.

Concurenți mai slabi decât ține au site-uri mai bune decât al tău.

Au trecut 5 ani de când l-ai făcut și încă mai are animații flash prin el. Paginile sunt “under construction”, cam de când l-ai lansat.

Ești pregătit pentru o discuție?

Design-ul web este foarte important!

Design-ul web este foarte important! Design-ul site-ului dumneavoastră este primul impact asupra clientului.

O zicala bine cunoscută este “Prima impresie este și ultima”.

Site-urile web pe care le producem sunt curate și cu design fresh, fiecare site web fiind proiectat unic.

Mai mult, ne străduim să asigurăm că toate proiectele noastre respectă standardele de accesare solicitate de World Wide Web Consurtium.

Website-urile noastre sunt sunt testate în cele mai frecvent utilizate browsere, la diferite rezoluții ale ecranului, deobicei în mediul online, site-ul dvs. este prima entitate care interacționează cu vizitatorul, așa că trebuie să lase o impresie foarte bună.

Servicii mentenanta website profesionale la cel mai mic pret

Simți și tu că e momentul pentru un site nou. Vrei să faci un Redesign la site?