AGENT DE MARKETING DEZVOLTARE WEB

Servicii mentenanță website la cele mai mici prețuri.

Mențineți site-ul sigur și actualizat în permanentă cu informații la zi. Oferim servicii profesionale de mentenanță site și administrare site.

Este important că site-urile să se mențînă actualizate, atât din privința codului de programare și platformei pe care acestea au fost dezvoltate, dar și a conținutului și materialelor vizuale, care de multe ori necesită o reîmprospătare sau adaptare în funcție de sezon.

Conținut actualizat, clienți informați!

Dacă ai nevoie să introduci periodic noi produse în site, să modifici prețuri, să afișezi diverse oferte sau să schimbi design-ul pentru a-l adapta strategiei de comunicare a business-ului tău, asigura-te că poți face acest lucru apelând la servicii de mentenanță site oferite de specialiști cu experiență în domeniu.

Servicii mentenanță website, Securitate site & Backup 

Putem gestiona limbaje de programare complexe și ne asigurăm de fiecare dată că site-urile pe care le avem în administrare sunt securizate corespunzător. Bucură-te de o prezența online permanentă, fără probleme care ar putea pune în pericol website-ul tău, alegând unul din pachetele noastre de administrare și mentenanță site. Vezi lista cu reduceri și promoții la cele mai bune magazine online din România.

Comandă online cu prioritate ofertele cele mai bune.

Ești pregătit pentru o discuție?

Servicii mentenanță website la cele mai mici preturi din Romania

Știi care e platforma de e-commerce potrivită pentru businessul tău?

Recomandăm platforma de magazin online cea mai adecvată cerințelor și bugetului tău.

Servicii mentenanta website profesionale la cel mai mic pret

Update platformă

Adesea, platformele pe care sunt realizate website-urile necesita actualizarea cu ultimele update-uri pentru ca site-ul sa functioneze conform asteptarilor, iar functionalitatile sa nu fie afectate de o versiune prea veche, neactualizata. Noi îti oferim servicii de mentenanță website la cele mai mici preturi!

  • Interventii Rapide si Prioritizare

  • Back-up Site Periodic

  • Protectie Antivirus sau Devirusare Gratuita

  • Web Hosting Profesional

  • Servicii de Programare si Design Web la cerere

  • Monitorizare Up-Time 24/24, 7/7