Campanii bine gândite cu Promovare Facebook Ads

Promovare Facebook Ads te ajută să ajungi la clienții tăi

Facebook Ads este în acest moment un canal de promovare imens, un loc în care sunt 95% dintre utilizatorii de internet din România.

  • În România sunt 8,5 milioane de utilizatori Facebook. Deci cam oricine are acces la internet. Bună parte dintre aceștia sunt clienți potențiali pentru ține sau influentatori pentru cliențîi tăi. Nu ii poți ignoră.
  • Selectezi cui se afișează reclamele. Îi putem targeta în funcție de oraș, sex, vârstă, interese și chiar comportament  online. Întrucât Facebook știe atât de multe despre fiecare din utilizatorii tăi, aceste informații fac Facebook Ads unul dintre cele mai precise canale de advertising din punct de vedere al targetarii.
  • Promovare Facebook Ads este platforma de promovare plătită pe Facebook prin care creezi anunțuri, pe care apoi le afișezi unei audiențe bine definite.

Cu un buget minim de câțiva lei pe zi, poți să ajungi la peste 1000 de utilizatori Facebook, cu un anumit scop: să-ți crești notorietatea, numărul de lead-uri sau vânzările pe site. Tu hotărăști când, cui și cu ce buget.

Te putem ajută să ai mai mulți clienți și vânzări mai mari

Cu Facebook Ads îți atingi obiective importante pentru businessul tău

facebook ads 2 min

  • Crești vânzările. Promovarea prin Facebook este una dintre metodele prin care îți poți atrage clienți și cumpărători direcți pentru produsele și serviciile tale.
  • Îți faci brandul mai vizibil. Utilizatorii Facebook îți vor vedea reclamele, mai ales dacă le facem interesante. Îți crești baza de adrese de  mail. Poți atrage clienți potențiali pe site pentru a se abona la comunicările tale prin email.
  • Cu Facebook Ads îți poți atrage candidați la posturile vacanțe. Majoritatea tinerilor, atât din mediul urban cât și din cel rural, folosesc Facebook. Unii dintre ei sunt viitori angajați buni pentru ține.
  • Readuci vizitatori pe site (prin Remarketing).
  • Putem targeta cu reclamă persoane care au fost la ține pe site, astfel încât să fie expuși din nou (dar cu măsură) brandului, produselor și serviciilor tale.

 

Pregătiți pentru campanii Facebook Ads cu rezultate care contează pentru ține

Lucrăm cu Facebook Ads din momentul în care acest canal a fost pus în funcțiune, și putem face intern tot ce este nevoie pentru că aceste campanii să fie rentabile.

Lucrăm cu Facebook Ads în fiecare zi, în campanii simple și complexe, pentru diverse domenii.
Concepție și design de mesaje pentru reclame. Mesajele și designul bannerelor sunt concepute de echipa internă, astfel încât să fie subordonate obiectivelor de business și identității de brand.
Programare, acolo unde e nevoie, echipa noastră de programatori concepe și implementează aplicații sau funcționalități.
Ne ajutăm clienții să obțină venituri mai mari, astfel încât să continue să lucreze cu noi pe termen lung.

Promovare Facebook Ads te ajută să ajungi la clienții tăi

Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile?