Clienti si vanzari

  • Promovare online – iti aducem clienti potentiali care cauta servicii sau produse ca ale tale.
  • Iti optimizam site-ul astfel incat sa ai pozitii mai bune in Google si sa atragi mai multi clienti potentiali.
  • Iti construim sau/si optimizam site-ul astfel incat, cu acelasi numar de vizite, sa ai mai multe comenzi sau contactari. Orice metoda de promovare online aplicata va fi mai putin eficienta, daca site-ul nu a fost bine gandit.
  • Readucem clienti potentiali pe site – o parte din clientii potentiali pe care ii aducem pe site-ul tau nu te contacteaza de la prima vizita. Stiind ca au fost pe site-ul tau, le afisam reclame despre serviciile sau produsele tale si ii aducem din nou pe site.
  • Construim o baza de date de prospecti si comunicam cu ei pana cand sunt pregatiti sa apeleze la serviciile sau produsele tale si te contacteaza.
  • Iti construim notorietate pe piata – Facem astfel incat sa fii mai cunoscut clientilor potentiali – daca te vad frecvent, brandul tau le devine familiar si te vor prefera, atunci cand trebuie sa decida la cine sa apeleze.
Promovare online eXpert Web (maie.ro)Search Engine Marketing (SEM)

Simplu spus, search engine marketing se referă la marketing prin intermediul motoarelor de căutare – în România vorbim în proporție de 90% de Google.

Dacă promovarea pe Facebook, și social media marketing în general, ne ajută să creăm cerere pentru un produs, prin search engine marketing în general răspundem cererii.

De exemplu, dacă tu ai creat un nou portofel care generează electricitate cât îl ții în buzunar și îți poate încărca telefonul, nimeni nu va ști să îl caute pe Google. Atunci va trebui să creezi cerere și folosești Facebook Ads sau Google Display (vezi mai jos).

În schimb, daca ai un produs pe care oamenii îl cauta deja, Search Engine Marketing este pentru tine.

Acesta include atât metode de promovare plătite (Google Adwords Search Ads) cât și gratuite (Optimizarea pentru motoarele de căutare – SEO). În secțiunea aceasta vorbim despre cele plătite, și anume

Vrei sa iti crestem traficul, clientii si vanzarile?

Contacteaza-ne pentru o discutie