Rezultatele se vor vedea imediat cu Google Ads.

Te ajutăm să îți promovezi produsele sau serviciile la momentul potrivit, în locul potrivit.

dmhubtraining google adwords training malaysia banner 3 1024x751 1

  • Rezultate rapide împreună cu Google Ads: este o metodă de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosită în strategia ta de marketing online, alături de alte măsuri durabile în timp, dar care au un impact inițial scăzut.
  • Reclame afișate direct celor care caută produse sau servicii că ale tale. Reclamele tale vor fi afișate în momentul în care o persoană caută pe Google produsul sau serviciul oferit de ține. Cu Google Ads, ajungi la potențialii tăi clienți chiar atunci când ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat și astfel vânzările tale o să crească.
  • Buget controlat. În orice moment vei putea stabili care este bugetul pe care merită să îl investești. Acesta poate fi modificat în funcție de profitabilitatea campaniei.
  • Vizibilitate mai mare. Încă din prima zi de campanie, Ads te aduce pe primele poziții din rezultatele Google. Imaginea companiei tale va crește în notorietate, iar brand-ul tău va fi vizibil acolo unde contează.
  • Targetare precisă. Reclamele tale vor fi afișate doar celor direct interesați de produsele sau serviciile tale, din zona geografică pe care o deservesti, la momentul potrivit. Fiecare campanie Ads înseamnă o targetare exactă, folosind multe criterii  prin care se filtrează căror persoane li se afișează reclamele. Bugetul investit de ține merge la țintă.
  • Masurabilitate. Statisticile Ads ne spun exact ce merge și ce nu merge, astfel încât să putem lua continuu decizii de îmbunătățire a eficienței campaniilor. Ne ajută să investim mai bine bugetul și să obținem rezultate mai bune.

Vrei să îți creștem traficul, clienții și vânzările tale cu Google Ads?

Pregătiți pentru o campanie AdWords eficientă și aducătoare de clienți

Creare Magazin Online București preț mic 2022❤️ Maie.ro

Echipa dedicată. Suntem o echipa de specialiști care ne ocupăm de campaniile tale. Creăm strategii Ads potrivite domeniului și site-ului tău. Analizăm datele și aducem îmbunătățiri permanente campaniei. Specialiști certificați Google Ads și Analytics. Cunoștințele și experiență noastră sunt testate și certificate de Google. Suntem la curent cu inovațiile aduse de Google și aplicăm în permanentă noi strategii pe baza acestora.
Orientați spre rezultate care contează pentru ține. Stabilim împreună cu ține care sunt obiectivele campaniei și ne dedicăm îndeplinirii lor. Vom oferi soluții atât pentru îmbunătățirea campaniei, cât și pentru îmbunătățirea întregului site.
Comunicare transparență. Realizăm rapoarte lunare cu activitățile efectuate și rezultatele obținute. În orice moment îți răspundem la întrebări sau nelămuriri legate de campaniile Ads. Ne întâlnim periodic cu ține și stabilim împreună care sunt pașii următori.

Completăm cu serviciile necesare

Campaniile Ads bune necesită materiale de calitate, integrări și îmbunătățiri ale site-ului. Le facem cu echipa proprie de designeri și programatori. Întrucât suntem o agenție cu servicii complementare, ne ocupăm pentru ține și de:

  • Designul bannerelor și materialelor vizuale necesare campaniilor, cu designer intern.
  • Proiectarea, designul și implementarea de landing pagesabsolut necesare unor campanii Ads.
  • Integrarea tuturor scripturilor necesare urmăririi rezultatelor – Google Tag Manager, Google Analytics, de urmărire converșii și de remarketing.
  • Integrarea cu sisteme CRM și de marketing automation – astfel încât să ai o imagine completă a clienților potențiali aduși de campanii.
promovare online mod min

Te putem ajută să ai mai mulți clienți și vânzări mai mari

Putem combină Google AdWords cu alte tehnici de promovare online, pentru că rezultatele tale să-și atingă potențialul maxim, iar tu să nu fii nevoit să lucrezi cu mai multe firme simultan.