Creare Magazin Online Ieftine create pentru oameni de succes. Investiția în crearea magazinelor online este una care trebuie să îți aducă venituri. Știm acest lucru și îți livrăm site-ul gata pregătit, cu tot ce are nevoie că să vândă din momentul lansării.

Optimizat pentru mobile astfel încât vizitatorii să îl poată utiliza cu ușurință pe telefoane mobile, tablete și calculatoare, iar Google să îl favorizeze la căutări.

Pregătit pentru SEO. Site-ul tău va fi configurat în așa fel încât motoarele de căutare să îl poate indexa corect și cu ușurință.

Optimizat pentru conversie. Implementăm bune practici de optimizarea conversiei la crearea de magazine online, astfel încât vizitatorii să găsească ușor produsele de care au nevoie – și să le comande fără piedici.

Produse simple sau cu variante, și le poți specifică produse similare sau accesorii.

Poți defini liber ce caracteristici tehnice dorești să aibă produsele și le poți organiza cum vrei pe categorii și subcategorii.

Sistem de filtrare puternic și flexibil. Îți poți stabili tu care dintre caracteristicile produselor să fie folosite pentru filtrare – și poți modifică asta oricând.

Calcul automat al costurilor de transport – în funcție de greutate și/sau destinație, opțional cu prag de transport gratuit și pe care îl poți modifică când dorești. Sunt posibile integrări cu firma ta de curierat, astfel încât să fie folosite tarifele convenite cu ei, și să se genereze automat și AWB.

Metode de plata diverse – ramburs, prin bancă, cu card bancar, la termen, prin Paypal sau orice alte metode des utilizate.

Posibilități de integrare cu marketplace-uri și comparatoare de preț: Emag.ro, Compari.ro, Shopmania.ro, Price.ro, etc.

Ești pregătit pentru o discuție?

Știi care e platforma de e-commerce potrivită pentru businessul tău?

Recomandăm platforma de creare magazin online cea mai adecvată cerințelor și bugetului tău.

Creare Magazin Online ieftin – pentru vanzări, din prima zi

Magazin Online Woo Commerce

  • Foarte răspândită – sute de mii de magazine online la nivel mondial

  • Potrivită pentru magazine online cu până la 2000 produse

  • Funcționalități bune, extensibile prin module

  • Cerințe de găzduire mai mici decât pentru Magento

  • Ușor de învățat și de utilizat

  • Costuri de realizare și întreținere mai mici

 2,272 total views,  1 views today

5/5 (1 Review)