1. Cum alegem cuvintele cheie SEO potrivite?

Una dintre metodele de selectie a cuvintelor cheie este sa folositi Keyword Planner, iar pentru cuvintele aflate in trendul cautarilor folosim Google Trends. Revenind la prima varianta, cand faceti o selectie de cuvinte, vi se vor da mai multe sugestii de KW si la fiecare, volumul de cautari. Ar fi bine de la inceput sa aveti o tematica bine stabilita pentru site, adica sa nu scrieti despre orice, pentru ca exista riscul ca temele si cuvintele cheie alese de voi sa nu fie de interes pentru cititori.Cuvintele Cheie

Veti urca mai repede pe cuvinte cheie mai rar folosite sau long-tail personalizate, insa degeaba daca sunt putine cautari pe acele cuvinte cheie. Mai multe detalii despre alte planificatoare cheie si cuvinte SEO.

TIPS: Folositi cuvinte cheie variate.  LSI (Latent Semantic Indexing) care inseamna sinonime, parafrazari, cuvinte apropiate care formeaza topica. Google poate intelege si chiar apreciaza faptul ca incercati sa va exprimati cat mai divers.

2. Unde folosim cuvintele cheie?

Densitatea KW ar trebui sa fie de 3%, vorbim de o medie recomandata pe toate motoarele de cautare: Google, Bing, Yahoo. Cuvintele cheie sa fie repartizate pe intregul text si aveti exemplu mai jos, unde le puteti folosi!

Daca vrei sa faci un site profesional o poti face alaturi de noi!