Realizare site profesional

Realizare site profesional este procesul de dezvoltare site care prevede un design responsive/mobile- friendly presupune proiectarea site-ului astfel incat sa poata fi accesat.  Atat de la desktop, cat si de pe mobil, asigurandu-se acelasi continut, cu functionalitate perfecta pentru orice dimensiune a device-ului utilizat pentru accesare.

Proiecte creare site

Flat web design

Utilizat de greii in domeniu, precum Facebook, Gmail sau Windows 8, design-ul care elimina efectele tridimensionale, degrade-urile obositoare, decoratiunile inutile care nu aduceau plus valoare continutului. Mizeaza pe simplitate, se bazeaza pe linii indraznete, culori saturate si multa creativitate.

Aceasta tehnica de web design ofera site-ului un aspect mai aerisit, facil de citit, analizat si procesat de catre utilizator. In acelasi timp,  prin utilizarea acestui tip de web design este facilitata partea de responsive, prin incarcarea mai rapida a site-ului.

Parallax scrolling

Parallax scrolling este modalitatea prin care site-ul este isufletit, in timp ce este accentuata profunzimea textului si a imaginilor.

Aceasta tehnica permie schimbarea graficii sau pornirea animatiei in momentul in care se face scroll pe pagina.

Cea mai importanta functie a Parallax Scrolling este cea de creare a efectului de „wow” a site-ului, oferindu-i designul comercial, surprinzator, menit sa capteze atentia.

Single page design

Realizare site profesional la cele mai mici preturi din Bucuresti.

In mod traditional, site-urile sunt construite din mai multe pagini ce pot fi accesate prin link-uri de navigare.

Single page design utilizeaza Parallax scrolling eliminand necesitatea ca utilizatorul sa navigheze pe mai multe pagini pentru a gasi informatia cautata, fiind un design user-friendly care va maximiza experienta utilizatorului site-ului.

Realizare site profesional competitiv, cu un design profesionist este mai importanta decat respectarea unor tendinte care nu servesc scopului pe care vi l-ati propus pentru realizare site profesional.